Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияСпоред мен, парламентът от доста години е приватизиран.

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияСпоред мен, парламентът от доста години е приватизиран.
Коментари Харесай

Валери Найденов: Докато олигархията не се разбере помежду си, може да има и четвърти, и пети избори

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

" Според мен, Народното събрание от много години е приватизиран. Проблемът му сега е, че няма мажоритарен притежател ". Това съобщи журналистът Валери Найденов в предаването " Пресечна точка ", което се завърна през днешния ден в ефира на " Нова телевизия ".

" Много вложители в плановете вътре са в кървава война между тях. Олигархията се сби доста, доста хора пострадаха от тези, които държат собствеността в България, събраха сили, оформиха планове, заеха се с с технологии за надзор на тълпите посредством интернет. И с помощта на партийно-листовата изборна система вкараха своите планове в Народното събрание, с цел да продължат същата борба, която водят за парцелите си отвън Народното събрание ", разяснява той.

" Тази рецесия не е нещо неповторимо за България. В някои страни се случват по пет-шест пъти - в Италия, Франция, Белгия, Холандия. Но в случай че се върнем по-назад това е рецесията, същата парламентарна рецесия при същата изборна система, която докарва и Хитлер на власт, и Мусолини на власт, и тъкмо същата рецесия имаме и в България преди превратите през 1923 и 1934 година Тази система трансформира партиите в едни истерични котки, които си съскат между тях и по никакъв метод не мога да се схванат по никакъв метод. При такава система олигархията си назначава депутатите. Народът може да гласоподава, само че не може да избира. Никого не избира. Всичко се свежда до моментната борба за благосъстоятелност, която я видяхме. Вижда се кои бяха вкарани в пандиза, кои бяха пратени в Дубай, на кои им взеха бизнеса. Докато олигархията не се разбере между тях, ще продължи рецесията, допустимо е да има четвърти избори, пети избори, до момента в който някой не стане мажоритарен притежател на Народното събрание ", безапелационен бе Найденов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР